Mijn eerste bericht

Vanaf begin dit jaar ben ik gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk. Het opzetten ervan heeft eventjes wat tijd in beslag genomen.

De start
Na mijn studie ben ik begonnen met het aanvragen van een KvK nummer en langzaamaan is alles gaan rollen. Veel dingen aanvragen, lang wachten, maar uiteindelijk is het er toch van gekomen. Ik heb een kamertje weten te bemachtigen bij Fysio Verbeek in het Healthcenter Culemborg, waar ik mijn praktijk kan gaan opzetten. Nadat dit rond was heb ik mijn schouders er nog even flink onder gezet om de laatste dingen te regelen, zodat ik in januari zou kunnen starten. Drukke weken met een hoop regelen, maar met een mooi resultaat.

Ik ben nu twee weken eigenaar van mijn eigen diëtistenpraktijk en daar ben ik ontzettend blij mee. Dit was mijn doel vanaf het begin van de opleiding. Nu is het allemaal nog een beetje zoeken, maar dat komt en ik ben vastbesloten er een top praktijk van te gaan maken. De eerste cliënten druppelen langzaamaan binnen, wat ontzettend top is!

En verder…
Daarnaast werk ik mee aan het project XL2M. Dit is een project is voor jongeren op de middelbare school. Ik doe dit in samenwerking met Harry de Groot, oefentherapeut bij fysiotherapie Culemborg en kind en jeugd GZ-psycholoog Kim van der Linde  van Perspectief. Dit is super leuk om te doen en heeft mij ertoe gezet om in maart een cursus kinderdiëtetiek te gaan doen.

Nu alles lekker gaat lopen betekent dit ook dat ik ga starten met bloggen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met een gezonde leefstijl en die ik mee maak. Denk hierbij aan blogs over verschillende voedingsstoffen of voedingsmiddelen. Maar ook sport en beweging hoort tot de onderwerpen van leefstijl.

Tenslotte
Mocht een van jullie zelf een vraag hebben op het gebied van leefstijl, reageer dan onder deze blog. Deze vragen ga ik beantwoorden in een nieuwe blog, zodat andere mensen met dezelfde vraag hier ook een antwoord krijgt.

Laat een reactie achter