Online diëtist

Naast reguliere zittingen is het vanaf nu is het ook mogelijk om de behandeling van de diëtist online te krijgen. Dit kan wanneer u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij afvallen, aankomen, maar ook als u specifieke vragen heeft of diëten moet volgen.

Hoe ziet dit er dan uit?

Aanmelding
Wanneer u zich aanmeldt voor een online behandeling, krijgt u via de mail een toegestuurd met daarin een intakeformulier en bestanden zodat ik een beeld kan krijgen over uw leefstijl. Hierbij kunt u denken aan:
·  Intakeformulier voor persoonsgegevens
·  Een voedingsdagboekje
·  Vragenlijst over uw leefstijl (bewegen, activiteiten, etc.)

Daarnaast plannen we een afspraak in voor ons eerste gesprek. Dit gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden. Telefonisch, via skype, over de mail, etc.

Deze vragenlijsten stuurt u voor de afspraak terug en aan de hand hiervan kan ik uw behoefte berekenen.


Eerste afspraak
Tijdens de eerste afspraak bespreken we de opgestuurde gegevens en stel ik vragen om eventueel nog meer dingen duidelijk te krijgen. Daarnaast kan ik de knelpunten en goede punten in de huidige voeding met u bespreken en kunnen we een begin maken met het opstellen van een behandelplan. Dit behandelplan sluit aan bij uw wensen en behoeften en is op maat gemaakt.

Vervolgafspraken
Eens in de zoveel tijd, afhankelijk van de vraag hebben we een vervolgconsult. Hierbij evalueren we hoe het gaat en passen we waar nodig het behandelplan aan. Daarnaast is er altijd ruimte voor vragen.

24/7
Wanneer er tussendoor vragen zijn, mag u deze altijd stellen. Hierop probeer ik zo snel mogelijk te reageren. Daarvoor ben ik 24/7 te bereiken. Bijvoorbeeld als u in de supermarkt staat of wanneer u uit eten gaat. Op dat moment kan ik u helpen met welke keuzes u het beste kan maken. Schroom dus niet om contact te zoeken.

Kosten
Kosten van een online behandeling worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Tenzij het de eerste afspraak face-to-face plaatsvindt.
·  Eerste consult + voedingsadvies: 90 euro (60 min direct, 30 min indirect)
·  Vervolgconsult lang: 30 euro (20 min direct contact, 10 min indirect)
·  Vervolgconsult kort: 15 euro (10 min direct contact, 5 min indirect)

U krijgt een factuur thuisgestuurd en dient deze binnen 14 dagen te voldoen.

Mocht een afspraak niet door kunnen gaan, deze graag uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen, anders ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

 Interesse: Meldt u dan nu a via het contactformulier op de website, of mail naar: lauravanbeurdendietist@gmail.com